Vidéki élet szerelmeseinek! Eladó egy igazi családi otthon Csanádapácán!

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Csanádapáca
  • Alapterület: 131 m²
  • Szobaszám (nappalival): 5 szoba
  • Irányár: 15 700 000 Ft
  • azonosító: M103376

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

131 m²-es családi ház, akár két generációnak is! Csanádapácán, ahol az egészséges életmód és a saját termesztésű zöldségek mindennapjaid részei lesznek.
3 szoba és 2 nappali, ahol a család minden tagja megtalálhatja a saját kényelmét és nyugalmát. A ház kialakítása tökéletes otthont teremthet mindenki számára.
A tágas konyha és a praktikus kamra minden szakács álma. Itt könnyedén elkészítheted a család kedvenc ételeit és a saját termesztésű alapanyagokból is gazdagíthatod az ízeket. Az év közben megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket a saját pincédben tárolhatod.
Két fürdőszoba áll rendelkezésedre, így sosem lesz probléma az időzítés. A reggeli rohanás és a kényelmes relaxálás is zavartalanul megvalósítható.
Emellett külön melléképületek is tartoznak a házhoz, ahol kreatív lehetőségeidet kiélheted. Legyen az műhely, tároló vagy hobbi szoba, itt minden elképzelésedet megvalósíthatod.
A fúrt kút biztosítja a megfelelő vízellátást a locsoláshoz, így a kerted mindig zöldellő és pompás lesz, akár veteményesre vágytok, akár virágokra.

Itt megnézheted a 3D valósághű ingatlan sétát: https://tinyurl.com/mtvvv3bx

Időpont egyeztetés a megtekintéshez: 06-31-202-0717 Kovács László
Hívj bátran, akár hétvégén is!

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: gáz;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások